O lipoti o le manuia o loʻo faʻaauau pea ona sasaa mai, na faia e WONDER se fefaʻatauaʻiga o masini lomitusi numera e lua i le aso muamua o le faʻaaliga, ma seleseleina le tele o oka e ono mafai!

I le aso 26 o Me, 2023, Saina (Tianjin) Lomitusi & Packaging Industrial Expo 2023, faatulagaina e Tianjin Packaging Technology Association ma Bohai Group (Tianjin) International Exhibition Company Limited, na tatalaina i le National Exhibition Center (Tianjin)!WONDER, DongFang Precision , Fosber Asia ma DongFang Digicom sa toe i ai se vaega foliga matagofie i le S3 Hall T05 Booth.

展台 (1)
万德展示
展台 (2)
灯箱

I le taimi o le faʻaaliga, na tuʻuina atu e le WONDER se faʻamatalaga e uiga i le faagasologa atoa o le lolomiina o le WD250-16A ++ maualuga faʻamalamalamaga masini lomitusi numera, o loʻo i ai se lanu manino ma se aafiaga moni.O le WD250-16A ++, faʻapipiʻi lautele ma faʻamalamalamaga maualuga masini lomitusi, maualuga tau-lelei mo faʻasalalauga faʻasalalau, faʻapipiʻiina i le pito lata mai o Epson HD lomitusi lolomiga, ei ai le faʻavae autu o le 1200dpi, ma le lautele o le lolomi Max e mafai ona oʻo atu i le 2500mm, Max. lolomi lolomi e mafai ona oʻo atu i le 700㎡ / h, o le mafiafia o mea lomitusi mai le 1.5mm i le 35mm (E oo lava i le 50mm e mafai ona customized).O le masini saʻo ua faʻapipiʻiina i le faʻagasologa atoa o suction fafaga fafaga, faigofie e lolomi i luga ole laupapa faʻapipiʻi poʻo laupapa faʻapipiʻi meli, ia avea ma tupu faʻasalalau lanu moni.

万德展示

O le tele o tagata faʻatau na tosina e matamata i le faʻaaliga matagofie o le WD250-16A ++ maualuga faʻamatalaga masini lomitusi, o nisi oi latou na filifili e lolomi a latou faʻataʻitaʻiga i luga o le nofoaga ma iu ai ina faamalieina i le aafiaga lolomi.O lipoti o le manuia o loʻo faʻaauau pea ona sasaa mai i le aso muamua o le faʻaaliga, na faia e WONDER se faʻatauga o masini lomitusi numera lua i le aso e tasi, ma seleseleina le tele o oka e ono mafai!

现场9
秦总3
万德展位3
现场18

U'u lima, tatou fausia fa'atasi le lumana'i.

MAFOTO

I le avea ai o se paionia fa'apolofesa fa'afuainumera lomitusi fa'ameamea i totonu o le alamanuia, na taula'i atu WONDER i fofo fa'afuainumera mo afifi fa'a'oloa, fa'asalalauga ma mea faufale ma isi. Alamanuia.

MAFAI, ave le lumanaʻi i numera.

合影2

Taimi meli: Aukuso-17-2023